Michael Kors återförsäljare

Det finns ca. 6 Michael Kors återförsäljare på sajten just nu, Zalando har den absolut största sortimentet i Sverige just nu.

Michael Kors är ett modemärke mest känt för sina väskor, klockor och plånböcker. Ett märke med glamouröst, sexigt och lyxigt stil som affärsidé. I sortimentet ingår; parfym för herr och dam, klockor, solglasögon,  väskor - främst handväskor och axelremsväskor, och plånböcker samt kläder och skor.

Butiker som säljer Michael Kors på nätet

  • Zalando
  • Luisaviaroma
  • Miinto
  • Forzieri
  • Fyndiq
  • Nelly

Mer om Michael Kors

Michael Kors, född 1959 med namnet Karl Anderson, är en modeskapare/designer och bor i New York. Började sin karriär som modell och visades i många kampanjer, gjorde reklam för bl.a. toapapper. Han är mest känd för sina klassiska amerikanska sportkläder.  Han var även en av domarna i amerikanska tv-programmet Project Runaway tillsammans med Heidi Klum och Nina Garcia, men lämnade programmet i slutet av 2012 av sin egen vilja och ersattes av Zac Posen.

I 20 års åldern blev han involverad i modebranschen på riktigt och har haft ett långt och framgångsrikt karriär sedan dess, och trots alla hinder har han idag ett exklusivt och välkänt varumärke som säljs över hela världen. Michael Kors har egna butiker i New York, Beverly Hills, Palm Beach, Manhasset och Chicago. Några av kändisarna som har haft Michael Kors på sig är: Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones,  Michelle Obama och Alicia Keys. 2013 blev Kors utvald till en av 100 mäktigaste människorna i världen i amerikanska Time Magazine.

Stockholmare borde känna sig lyckligt lottade, den första Michael Kors butiken i Sverige och i hela Norden öppnades i Stockholm på Biblioteksgatan 12. Du kommer lättast ditt med tunnelbanan, åk till Östermalmstorg och promenera 100 meter till butiken. I närheten hittar du även butiker som Hugo Boss, Marc by Marc Jacobs, Gant, Ralph Lauren, Byredo, Burberry, Prada, Louis Vuitton och Georg Jensen. Läs hela pressmeddelandet från Bibliotekstan här.